χιχιχι έχω κι εγώ τις πηγές μου..... χιχιχιχι
Ελάτε ρε κορίτσια ο Ζαμιδάκος είναι πολύ καλούλης και γλυκούλης!!! χιχιχι
Αν είναι η πρώτη σου επίσκεψη στο Dance Forum, τότε ίσως χρειαστεί να ρίξεις μια ματιά στις Συχνές ερωτήσεις. Για να μπορέσεις να δημοσιεύσεις μηνύματα θα χρειαστεί να κάνεις εγγραφή. Αν θέλεις απλά να δεις τα δημοσιευμένα μηνύματα, συνέχισε την πλοήγησή σου στις παρακάτω κατηγορίες.
χιχιχι έχω κι εγώ τις πηγές μου..... χιχιχιχι
Ελάτε ρε κορίτσια ο Ζαμιδάκος είναι πολύ καλούλης και γλυκούλης!!! χιχιχι
Αντε τωρα ξεκιναει καινουριο,ξερετε ποιοι θα ναι?Εγω εχω ακουσει για την σολωμου και τον καραμερο η τον χαριτατο
Ένα έχω να πω, τι μα....α είανι αυτή που έκαναν και έβγαλαν την Γκαλένα και βάλανε την Πρεζεράκου???? Τι ξέρει αυτή από χορό????? Ένα άτομο υπήρχε στην επιτροπή που ήξερε από αυτό το είδος και το έβγαλαν κι αυτό! Ποιός θα κρίνει τώρα, ο Λάτισος με τα ψεύτικα τρέιλερ????? Άντε πια, συγχίστηκα!!!
αχαχαχαχαχαχ για τα πανηγύρια χαχαχαχαχχαχα
νομιζω οτι η ερρικα ειναι λιγο σχετικη
http://troktiko.blogspot.com/2010/06/18_4299.html
http://www.i-live.gr/news-errika-pre...tiko-afierwma/
στο δευτερο λεει οτι εχει σπουδασει χορογραφια(αν εχει καμοια σχεση αυτο)
Η Έρρικα μπορεί να έχει κάνει κάτι πάνω στο χορό, αλλά δεν έχει κάνει κάτι που να έχει σχέση με το latin ballroom!
Βρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, αν ξέρει κάποιος.... Ένα τραγούδι samba που παίζει σε ένα τρέιλερ του DWTS μήπως ξέρετε πιο είναι???? Είναι σ' αυτή τη διαφήμιση που παίζει συνήθως όταν βάζει διαφημίσεις και λέει "ποιος θα γίνει rumba" ή κάτι τέτοιο.....
και βρηκα επιτελους ολα τα ονοματα
- Ελεονώρα Μελέτη
- Αγγελική Ηλιάδη
- Μαριέττα Χρουσαλά
- Γωγώ Μαστροκώστα
- Ναταλία Δραγούμη
- Νατάσα Καλογρίδη
- Γιώργος Χρανιώτης
- Αργύρης Αγγέλου
- Γιώργος Γερολυμάτος
- Κώστας Μαρτάκης
- Φαίδων Κεφαλέας
- Τρύφωνας Σαμαράς
και επισης ξερω οτι η μελετη θα ειναι με τον ηλια λαδα τον περσινο παρτενερ της μανωλιδου
Γεια σου ρε maVaki ρεπόρτερ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγώ πάντως γουστάρω Σαμαρά!!! Θα τους σκοτώσει όλους τους χορούς μάλλον,χα,αλλά εγώ γουστάρω και θέλω Σαμαρά! Για να μην σου πω ότι εάν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και χρειαστεί να...τον αποχωρίσουν,τον βλέπω μέχρι και την τελική δυάδα.Χα!
Kalispera samaras korifi einai apextos Gia xrousala Kai meleti no coments Kai Mia alli erotisi impose xerete pou didaski o ilias lad as doskalos tis meleti
Mporw na pw oti o samaras x8es sto tango htan foveros :0 mhpws xerei kaneis an didaskei se sxolh h Emily?
μονο σε εμενα αρεσε περισσοτερο το πρωτο?
η ειρωνια ειναι η ερρικα που εκρινε τον θοδωρη και που ελεγε << εγιναν πολλα λαθη>>
και αν και δεν χονευω την χρουσαλα απαντησε πολυ καλα στον ¨κυριο¨ λατσιο
Πρώτον,συμφωνώ maVaki, κι εμένα μου άρεσε περισσότερο το 1ο. Σαν να μου φάνηκαν όλοι πολύ άχαροι,εκτός από την Μπουλέ,κάπως σε σχέση με τους άλλους η Ελεονόρα,βέβαια στους τυφλούς κυριαρχεί ο μονόφθαλμος, και ... ο κορυφαίος... ΣΑΜΑΡΑΣ! Είναι αρχή όμως ακόμη,οπότε ας μην τα κρίνουμε αυστηρά τα ''παιδιά''. Και ΔΕΝ μπορώ να βλέπω ΚΑΘΟΛΟΥ την Μπρεζεράκου,(κάπως έτσι δεν την λένε;Έρρικα τέλος πάντων)να κρίνει...Μου την δίνει! Και 2ον,εάν γνωρίζει κάποιος,θα ήθελα κι εγώ να μάθω εάν διδάσκει σε κάποια σχολή η Έμιλη.
λοιπον εμενα πρωτον μου φανηκε λιγοτερο οργανωμενο απο περσι, ας πουμε οταν τελειωνει η κριτικη για το καθε ζευγαρι πηγαινουν στο green room που ειναι... ακριβως πισω απο το κοινο επισης magda, να σου πω περσι η ερρικα ηταν η αγαπημενη μου αλλα τωρα που τη βαλανε κριτη και νομιζει οτι ειναι καποια μου τη δινει στα νευρα.Τελος εμενα παραξενως μου αρεσαν τα περισσοτερα ζευγαρια και ενας απο αυτους ειναι ο αγγελου που μας βγηκε πολυ φλωρος οπως και ο μαρτακης
Αααα...πως σας φανηκε το dwts daily και η ευγενια(?) που παρεμπιπτωντος συγκεντρωσε 10,3% για το συνολο τηλεθεασης και 12,4% για τα νεανικα κοινα στην πρεμιερα της.
Ναι,πέρσυ κι εμένα μου άρεσε πολύ η Έρρικα. Φέτος όμως...δεν μπορώ να την ακούω. Αλλά τι φταίει κι αυτή στην τελική... Αφού έτσι είναι και στο εξωτερικό,και ακολουθούν το project. Η Μανωλίδου μου φαίνεται πως νιαουρίζει λιγάκι,και γενικότερα όσες το παίζουν έτσι με νευριάζουν πολύ,αλλά πέρα απ'αυτό ποτέ δεν μου άρεσε κιόλας το στυλάκι της! Τώρα σαν εκπομπή,θα προτιμούσα και θα ήθελα να την κάνανε πιο πολύ επιμορφωτική καλώντας ανθρώπους,σοβαρούς,του χώρου, να αναλύουν τον κάθε χορό την φιλοσοφία του,τις ρίζες του,τα βήματα,το στήσιμο και γενικότερα να γίνει μια επιμορφωτική εκπομπή επάνω στον χορό και την παιδεία του!!!! Αλλά μάλλον πολλά ζητάω...Πιο πιθανό είναι να ακούμε για τις πρώτες γνωριμίες,για τις μελανιές για τις τούμπες που φάγανε εάν φάγανε κι όλες αυτές τις ρηχότητες! Εξάλλου είμαστε στην εποχή της βιτρίνας και της σαχλαμάρας,λες κι επίτηδες κάποιος/κάποιοι δεν θέλουν να πολυχρησιμοποιούμε το μυαλό μας και να εξελίσουμε ουσιαστικά τις γνώσεις μας!Τέλος πάντων.Σταματάω γιατί μ'έπιασε πάλι.Κρίμα... Α,και κάτι άσχετο. maVaki, έχεις σκεφτεί να σπουδάσεις δημοσιογραφία και να γίνεις επαγγελματίας ρεπόρτερ...; ;)
Η αληθεια ειναι οτι θα μου αρεσε αλλα magda το μονο που εκανα ειναι copy paste για τα νουμερα και τα ζευγαρια(που στα μισα επεσα και εξω)εγω δε θα με ελεγα ρεπορτερ αλλα κουτσομπολα
Τες πα τι θα λεγατε αν η ερρικα παρουσιαζε το daily(μαζι ισως με την μανωλιδου ή στη θεση της γκαλενα,αυτο που κανει τωρα, 1 ή 2 φορες την εβδομαδα) και η γκαλενα εμενε στη θεση του κριτη? δε θα ηταν καλυτερα? Ετσι και το αμερικανικο project θα υπηρχε αφου θα συμμετειχε και η περσινη νικητρια και θα εμενε η μονο ειδικη στην επιτροπη
Επισης θα μπορουσε η ερρικα να ειναι στη θεση της μαιρης συνατσακη (αυτη που ειναι στο green room) και να μην ηταν η μανωλιδου να γλιτωναμε και τις υστεριες και τα νιαουρισματα (ειδα χθες την επαναληψη του ελλαδα εχεις ταλεντο και συγχιστικα παλι με τις υστεριες της)![]()
Ε,και πάλι! Σπουδάζεις δημοσιογραφία και κάνεις κουτσομπολίστικη εκπομπή...Χα, ;) Πάντως,συμφωνώ σε ΟΛΕΣ τις προτάσεις που έκανες! Ναι όντως θα ήταν πολύ καλύτερα! Δεν κάνανε καλή διανομή των ρόλων...
νεα εβδομαδα ειχαμε και αποχωριση τι σχολια εχετε για τα dancing των stars (?)
εγω εχω μονο να δηλωσω δημοσιως συγγνωμη απο τον κωστα μαρτακη που με το που ξεκινησαν να χορευουν εγω λεω "μια χαρα τα πανε" και εκεινη τη στιγμη επεσε... το ματιαξα το παιδι...
ρε παιδια μην τρελαθουμε οτι εφυγε ο χρανιωτης αν ειναι δυνατον :@
Αν και δεν το βλέπω καθόλου,η Πρεζεράκου ως τί κρίνει?
ο λατσιος ως τι κρινει δλδ? μιλαμε οτι να ναι ειναι... και απο χορο... σχεδον 0...
πστο paso doble του τρυφωνα που του ειπε '' το χειροτερο πραγμα που εχω δει'' εγω θα προσθετα απλως '' γιατι δεν εχεις δει τον εαυτο σου να χορευει(περα απο το κεφαλι)''
Ο Λάτσιος είναι διευθυντής καναλιού (ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων) :P
Προσωπικά πιστεύω πως δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα show για να βγάζει λεφτά ο ANT1.Α και να πληρώνει και 10.000 στην Μελέτη τον μήνα..
Έκτακτο έκτακτο! Η τελική δεκαπεντάδα του dancing on.. ice!
Σταματίνα Τσιμτσιλή
Θέμης Γεωργαντάς
Ιωάννα Πηλιχού
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου
Χριστίνα Παππά
Βασίλειος Κωστέτσος
Γιώργος Χειμωνέτος
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου
Πηνελόπη Αναστασοπούλου
Κώστας Φραγκολιάς
Πάμελα
Σωτήρης Πάστρας (κολυμβητής)
Μαριάννα Καλλέργη (αθλήτρια)
Shaya
Μιθριδάτης από τα Ημισκούμπρια
Ρεπόρτερ MaVaki ξαναχτυπά... ! Δεν μου κάνει αίσθηση κανένας! Εκτός από...Κωστέτσο, χα, και Μιθριδάτης.
Ρεπόρτερ; ξέρουμε παρουσιαστή και κριτική επιτροπή;
Ρεπόρτερ MaVaki ξαναχτυπά... ! Δεν μου κάνει αίσθηση κανένας! Εκτός από...Κωστέτσο, χα, και Μιθριδάτης.
Ρεπόρτερ; ξέρουμε παρουσιαστή και κριτική επιτροπή;
Λοιπον τα ονοματα που ακουγονται για παρουσιαση του dancing on ice ειναι αυτα του χρηστου φερεντινου, της ευγενιας μανωλιδου και του... σακη ρουβα! Ναι καλα ακουσατε ο διασημος παρουσιαστης/τραγουδιστης/ηθοποιος και πολλα αλλα επεσε απο το x-factor στο dancing on ice. Στην επιτροπη θα ειναι φυσικα ο πιο καταλληλος και αγαπημενος μου αλεξης κωσταλας και ακουγεται το ονομα της ερρικας πρεζερακου (να μην μεινει χωρις δουλεια η κοπελα).
Και φυσικα το ρεπορταζ δεν τελειωνει εδω αφου η αντικατασταση της ερρικας και του κυριου κωσταλα στο dancing with the stars θα γινει απο τους κωστα μαρτακη και εμιλυ ματθαιακακη.
Τελος ο ενας απο τους 15 του on ice τραυματιστηκε πριν καλα καλα αρχισουν οι προβες και αυτος ειναι ο... κωστετσος!
Αυτα για σημερα! Τι εχεις να πεις magda? Καλο ρεπορταζ?
Χα! Καλό το ρεπορτάζ σου, MaVaki, να δούμε και πόσο έγκυρο θα είναι, για να σου δοθεί κι ο τίτλος της ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ forumreporter! Άντε μωρέ, κρίμα το ''παιδί '' που τραυματίστηκε ακόμη δεν ξεκίνησε... Θα είναι μέσα όμως ε; Δεν θα...αποσυρθεί; Κι αυτή η Πρεζεράκου, πόσο μου την δίνει... Τέλος πάντων. Άντε να μάθεις να μας πεις μετά και ποιοι θα είναι στο dancing with the stars.
Παντα σε ετοιμοτητα περιμενοντας τους συμμετεχοντες του dancing with the stars. Αλλα μην βιαζεσαι magda εχουμε καιρο ακομα αφου το on ice θα γινει πρωτο. Το περιμενουμε με τις αρχες του 2012 (πιο νωρις δεν νομιζω) ενω το dwts θα αρχισει μαλλον το καιρο που αρχισε και τις δυο προηγουμενες χρονιες. Μεσα μαρτιου.
Αυτα προς το παρον.![]()
Νεα ονοματα για την κριτικη επιτροπη αλλα και για την παρουσιαση. Ο κυριος κωσταλας παραμενει και ερχονται τα ονοματα της Ελενας Παπαριζου και του Πετρου Κωστοπουλου. Ο τελευταιος δεν επιλεχθηκε τυχαια αφου για την παρουσιαση ο ant1 θελει την Τζενη Μπαλατσινου. Τυχαιο? Δε νομιζω!
Αυτήν τη στιγμή 1 χρήστες βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Bookmarks